| Tytuł: | LUTEINA -czysty progesteron |
| Autor: | kamila 17.2.2011, 10:20 |
| Czesc, interesuje mnie czy brałyscie kiedys luteine. Jakie skutki uboczne miałyście. Czy wypadały wam włosy od tego? | |
| Autor: | natala 17.2.2011, 15:19 |
| ja ja stosowalam i bylo mi po niej strasznie niedobrze, włosy zaczeły mi wypadac i nie moge sie z tym uporac do tej pory chociaz ostatni raz luteine bralam 3 miesiace temu. | |
| Autor: | kinga 18.2.2011, 09:06 |
| ja ja bralam przez krotki czas i nie zauwazylam zadnych skutkow ubocznych | |
| Autor: | marta 18.2.2011, 13:59 |
| ja biorąc luteinę nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych ale przestraszyłam się bo zachorowałam na grypę i miałam dużą temperaturę aby ja zbić okazała się najlepsza Pyralgina bardzo mi pomogła i można ją stosować z naszym lekiem :) | |
| Autor: | róża 21.2.2011, 08:26 |
| ja zażywałam luteinę przez dłuższy czas i niestety włosy mi zaczęły wypadać ale tak się dzieje a co do tego co koleżanka napisała wyżej to się zgadzam pyralginę można brać przy naszym leku i pomaga na gorączkę | |
| Autor: | bożena 21.2.2011, 13:13 |
| a powiedzcie na co zażywałyście luteinę?? | |

Ginekomastia jest to tak zwany zbyt duży rozrost tkanki gruczołowej sutka występujący u mężczyzn. Występuje w różnym przedziale wiekowym i może tyczyć się jednego, bądź obu sutków.
Choroby tarczycy
Duże rozpowszechnienie chorób tarczycy sprawia, że są one najczęściej spotykanymi chorobami układu wydzielania wewnętrznego czyli dokrewnego.